Denk ook eens aan je voeten. Onze voeten dragen ons gewicht en brengen ons overal waar we naar toe willen, maar we zijn eigenlijk niet veel met onze voeten bezig. Pas als de voeten pijn gaan doen doordat er een likdoorn, eelt of ingroeiende nagel is ontstaan gaat er een belletje rinkelen.

Happy Feet pedicure MakkumEigenlijk verdienen onze voeten meer aandacht, daarom is het heel belangrijk om onze voeten goed te verzorgen. Door regelmatig naar de pedicure te gaan kan men dit soort klachten voorkomen. De behandeling kunt u ook aanvullen met een heerlijke wellness behandeling, zoals een voeten scrub, paraffine of groene leempakking, voetmassage met bv. warme olie en een magnesium voetbad.
En wilt u iemand anders verwennen dan kunt u bij mij ook terecht voor een cadeaubon.

Pedicure Happy Feet is onderdeel van een uniek beauty wellness concept in makkum. Bij ons vind je naast mijn pedicuresalon ook nog: de kapsalon, schoonheidssalon, nagelstudio, massage, zonnebank, wimperextentions en  permanente ontharing. Naast de behandelingen die we bieden kunt u ook arrangementen samenstellen en zo genieten van een complete verwen dag. Denk aan moeder- dochter arrangement of een vriendinnen verwendag.

Mijn naam is Trees Oosterbaan. Ik bied pedicures aan ook voor de diabetisch, reuma, oudere en verwaarloosde voet. Sinds november 2012 heb ik mijn salon gevestigd bij Kapsalon Nynke Beauty aan de Kerkstraat 8 te Makkum. Ik ben aangesloten bij ProVoet en Procert. Voor voetverzorging kunt u kiezen voor cosmetisch en / of verzorgende behandelingen. Voor eventuele vergoeding in geval van de risicovoet ( diabetisch en reuma ) kun u zich wenden tot uw zorgverzekeraar. De salon is toegankelijk voor rolstoel of rollator en alles is gelijkvloers. Ook is het mogelijk om wanneer u niet zelf naar de salon kan komen ik bij u thuis kom .